Joost Kuijpers

“Koken met liefde en plezier”

Mijn naam is Joost Kuijpers eigenaar van een moderne ambachtelijke slagerij in het centrum van Deurne en oprichter van Mannen met Smaak in Milheeze. Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor kwalitatief goed en lekker eten. Door de liefde voor lekker eten begon ik op veertienjarige leeftijd aan het prachtige slagersvak. Na jarenlang in verschillende slagerijen te hebben gewerkt, besloot ik mijn jongensdroom achterna te gaan. De opening van Keurslager Joost Kuijpers was een feit!

 

Bijna een jaar na de opening deed de kans zich voor om een cateringbedrijf uit de regio over te nemen. De overname was snel afgerond en dat was het moment voor chef-kok Martin Manders om zich aan te sluiten bij het bedrijf. De overname van de cateraar en de toevoeging van Martin Manders bleken een enorme kwaliteitboost aan het bedrijf te geven. Zonder enige vorm van reclame werden elk weekend feesten en partijen voorzien van lekker eten en bourgondische gezelligheid.

 

Joost en Martin (twee mannen met smaak) werken samen met een team van gepassioneerde dames en heren aan de lekkerste barbecues, buffetten, hapjes en maaltijden. Ons recept? Geen pakjes of zakjes, maar koken met liefde en plezier met verse gezonde seizoens- producten van de hoogste kwaliteit.

handtekening

interesse in de diensten van

MANNEN MET SMAAK?

Ben je klaar om samen met ons een feestje te bouwen? Neem dan gerust contact met ons op!