Dranken

Mannen met Smaak werkt samen met wijnimporteurs en lokale bierbrouwers waardoor we de mogelijkheid bieden de smaakbeleving compleet te maken met bijpassende dranken.

Holevoort bieren

Bij brouwerij Holevoort brouwen we ons bier ambachtelijk en op natuurlijke wijze. Gerst en hop verbouwen we zelf, in de ‘tuinen’ van onze brouwerij. Een eigen bron, op de rand van de peelrandbreuk, geeft ons loepzuiver water. Die pure ingrediënten geven onze speciaalbieren hun rijke en -met recht- eigen smaak, je proeft de oorsprong.

Vagabond bieren

Ga. Ontmoet. En leef.

 

Vagabond is bier voor levensavonturiers
Die nieuwe mensen willen leren kennen. Iedere dag. Overal. Die zeggen: kom, ga zitten en drink met mij. Op het vrije leven. En vertel me jouw verhaal. Ik luister.

Peelreus bieren

Op de grens van Brabant en Limburg ligt de Peel. Dat was duizenden jaren geleden een grote vlakte van heide en moerassige veengronden, met hier en daar een verdwaalde berkenboom. Tegen de Peel lagen donkere bossen. En midden in die Peel woonden de Peelreuzen. Op donkere avonden vertelden de mensen verhalen over de Peelreuzen: zij waren hoog als torens en hadden armen zo dik als boomstammen. Ze reden op hun gigantische zwarte paarden en voeren op geweldig grote vlotten. De naam Peelreus is geïnspireerd op deze spannende verhalen. Ook worden tijdens het brouwproces producten uit diezelfde Peel gebruikt. Geniet zoals de reuzen deden: GROOTS!

Wijnen

Mijn naam is Rolf Tijsma, gek op wijn en op het verzorgen van leuke, leerzame en vooral gezellige wijnproeverijen.

Wil je een keer met collega’s, familie, vrienden/vriendinnen een leuke avond beleven, waarbij je heerlijke wijntjes te drinken krijgt en ook nog wat over wijn leert? Neem dan contact op met Monsieur Merlot!

× Kunnen we u helpen?