buiten koken

OFYR the art of outdoor cooking

Wij van Mannen met Smaak zijn gek op buiten koken. Daarom zijn wij trotse dealer van OFYR! Wij adviseren u graag welk model het beste bij u past.

 

Het nieuwe buiten koken
OFYR is dé nieuwe manier van buiten koken & grillen. Het unieke design maakt de OFYR tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede platte rand die tevens fungeert als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groenten langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond buiten koken.

 

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud
De OFYR is zeer gemakkelijk schoon te houden en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur; even afnemen met een vochtige doek en de OFYR is weer klaar voor gebruik. De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Na verloop van tijd krijgt het staal een mooie patinalaag. De OFYR bestaat uit drie delen die afzonderlijk opgetild kunnen worden. Hierdoor kunt u de OFYR gemakkelijk verplaatsen.

 

Eerst proberen? Huur een Ofyr of boek een live cooking!

Heeft u een bijzondere gelegenheid waarbij u graag een OFYR zou willen gebruiken of twijfelt u over de aanschaf van een OFYR? Dan kunt u bij Mannen met Smaak diverse modellen met accessoires huren. De OFYR boeken met een van onze koks? Bekijk dan onze live cookingspagina.